Sponsor-aksje The Travel Club

Logo The Travel Club

Beste Halbertsma leden,

Natuurlijk draag ik, als dorpsgenoot, de toneelvereniging een heel warm hart toe en dit heeft mij doen besluiten om een actieve sponsor actie op touw te zetten, met als doel de vereniging financieel te ondersteunen en zo nóg sneller bepaalde doelen voor deze club te kunnen behalen. Hoe leuk is dit als wij dit gezamenlijk kunnen doen?

We gaan allemaal weleens op vakantie, soms zelfs meerdere keren per jaar. Wanneer u uw vakantie via The Travel Club Stiens reserveert, ontvangt de vereniging € 10,00* per boeking in de verenigingskas om te besteden aan een door hen te kiezen activiteit. Dit kan ook nieuwe materialen zijn voor de vereniging waar ook u of uw kinderen profijt van zullen hebben.

Het uitzoeken van een vakantie en de juiste keuze maken vergt vaak veel tijd. Daarom stel ik mij graag aan u voor als uw eigen persoonlijke reisadviseur.

Voor velen van u ben ik geen onbekende; we wonen tenslotte in hetzelfde dorp. Ik ben nu zo’n 16 jaar werkzaam in de reiswereld en met al deze kennis en ervaring regel ik samen met mijn team al vele jaren voor mensen een onvergetelijke tijd. Als persoonlijk reisadviseuse krijgt u van mij deskundig advies en kan ik samen met u de ideale vakantie samenstellen. Dit kan op elk gewenst tijdstip, gewoon bij u thuis, op locatie, telefonisch, per e-mail of via mijn website. Het grote voordeel voor u is dat er geen wachttijden zijn en u altijd een vast contactpersoon heeft voor al uw vakantiewensen. Vanzelfsprekend kost deze unieke service u niets extra en een vakantie boeken staat bij mij voor onbezorgd op reis gaan!

Bent u op zoek naar een strandvakantie met de kinderen, een verre rondreis, een luxe cruise of een heerlijk weekendje weg in eigen land, laat het me weten. Ervaar de luxe van een persoonlijk reisadviseur en bel gerust voor een afspraak, dan draag ik graag bij aan onvergetelijke vakantieherinneringen!

Reislustige groeten,

Jantina van der Veen

*Minimale reissom bedraagt € 500,- per boeking en losse tickets zijn uitgezonderd van deze actie.